Voordelen van motorrijden

Het eerste voordeel van motorrijden is dat je met een motor minder brandstof nodig hebt dan met een auto. Dit bespaart je weer geld. Ook zijn onderdelen zoals de suzuki chopper onderdelen een stuk goedkoper dan onderdelen van een auto. Een ander groot voordeel van motorrijden is dat je overal gemakkelijk een parkeerplaats kan vinden. Op de meeste plaatsen kan je je motor gratis parkeren, waar het parkeren van een auto je geld zou kosten (als je al een parkeerplaats vindt). Wat als mijn motor stuk gaat of gestolen wordt? Als het nog binnen je garantie is, heb je recht op vervanging. Op sommige motoren zit een betere garantie dan op auto’s.

Sla files over

Als het verkeer vast zit, kun je de file langzaam inhalen. Dit is beter dan daar te staan zonder te bewegen in je auto. Pas wel altijd op als je door een file gaat rijden. Je wil geen schade aan je onderdelen of jezelf in gevaar brengen. Houd je knipperlichten aan en toeter als dit nodig is. Ga er vanuit dat andere weggebruikers, meestal automobilisten in dit geval, je niet gezien hebben. Bij een stilstaande file, moet je zelfs oppassen voor openslaande deuren. Rijd dus altijd rustig door de file heen. Ondanks dat je op moet passen, is het natuurlijk een groot voordeel dat je de file voorbij kunt rijden. Langzaam en voorzichtig rijden is altijd een stuk beter dan helemaal stil staan!

Motorrijden is goed voor je

Het is aangetoond dat motorrijden een positieve invloed heeft op de geestelijke gezondheid. Je stemming verbetert en je stress vermindert wanneer je op een motor rijdt. Dit is te danken aan de adrenaline die je krijgt van het accelereren op een motor. Het is niet alleen een kwestie van sneller gaan – je kunt ook echt genieten van het rijden! Motorrijden is een geweldige manier om de wereld te zien, te genieten van goed gezelschap, te leren over verschillende culturen. Daarnaast kan je echt genieten van het hebben en onderhouden van een mooie motor met harley davidson sportster sissy bars. Het biedt ook de mogelijkheid om de wereld van de geest te verkennen en de verbindingen van de geest met het lichaam. Je kunt de vrijheid van een road trip voelen.