Reading: dynamisch vrouw-zijn in volle potentie

Tegenwoordig wordt veel van vrouwen verwacht. Het lijkt haast wel een jongleren in het schakelen tussen werk, een rijk sociaal leven en een gezinsleven. Veel ballen zijn er in de lucht te houden, waarbij enkel topniveau geambieerd wordt. Je kunt je afvragen of dit werkelijk de vervulling brengt die je verondersteld bent hierin te vinden. Maar wat als het je enkel aan energie ontneemt en je jouw werkelijke dromen verloren ziet gaan? Hoe vind je balans tussen het voorzien in je eigen onderhoud en het nastreven van ambities om verlangens te vervullen? Hoe ga je om met het uitstellen van een kinderwens omdat je de ideale omstandigheden maar niet lijkt te behalen? Een reading kan jou helpen om inzicht te krijgen in wie je bent, waar jouw kwaliteiten liggen en wat je nodig hebt om een nieuwe koers te varen.

Vrouw in eigen kracht

Een reading gunt jou een blik in de ware kern van jouw wezen. Doordat wordt afgestemd op jouw energie, komt jouw innerlijk weten aan het woord. Reeds vanaf de geboorte worden alle ervaringen opgeslagen en ligt dit als kennis te wachten om aangesproken te worden. Welke overtuigingen en patronen heb je meegekregen van eerdere generaties? Waardoor loop je vast in een bepaalde levensstijl en lijk je hierin geen verandering te kunnen brengen? Waarom beangstigen sommige levensstappen je, zonder dat je hier de vinger op kunt leggen? In een reading kan gekeken worden wat je meedraagt uit je jeugd en nu voor uitdagingen zorgt om werkelijk jouw leven vorm te geven zoals je dit zelf wilt. Je kunt hierin al je vragen stellen en ontdekken wat jij nodig hebt om je helemaal gezond en fit te voelen en in eigen kracht te komen staan.

Reading voor vernieuwde hoop

Voel je je snel vermoeid en overweldigd? En lijk je de energie maar niet te kunnen vinden om volop in het leven mee te draaien? Wanneer je veel ambities hebt, maar leeft op een manier die niet geheel aansluit bij wie je bent en wat je werkelijk verlangt, dan zul je bemerken dat je op een gegeven moment leegloopt. Terwijl je juist ook overloopt aan idee├źn over wat je wilt beleven en meemaken. Een reading geeft je helderheid over hoe je jouw dromen mogelijk maakt, in volledige harmonie met wie je bent. Ontdek hoe je jouw leven gezond, ambitieus en vervuld maakt, door jouw vragen voor te leggen in een reading. Er kan onder meer gelezen worden op jouw vrouw-zijn, jouw relaties met anderen, op creatieve potenties, maar ook op jouw rol als moeder en de dynamiek binnen een hectisch gezinsleven. Laat jouw energie voor jou spreken en zorg voor dat steuntje in de rug.

Foto: Sebastian Arie Voortman at Pexels