Fietsen is gezonder dan ooit

Wist je dat fietsen ontzettend gezond voor je is? Het wordt vaak aangeraden en dat is niet voor niets. In dit artikel belichten we 3 redenen waarom je zou moeten overwegen om vandaag nog te beginnen met fietsen zeker op een elektrische fiets heren!

Maar waarom zou je overstappen?

1. Fietsen is een gezonde levensstijl

Het bewijs is onweerlegbaar; fietsen is gezond. De nummer één reden is dat fietsen een geweldige manier is om uw risico op kanker, hart-en vaatziekten, diabetes en obesitas te verminderen. Je stelt jezelf ook bloot aan aanzienlijke hoeveelheden vitamine D, calcium en water om die risico’s verder te verminderen. Dit is een geweldige manier om uw gezondheid te ondersteunen en te bevorderen, en uw gezondheid is belangrijk voor uw kwaliteit van leven met de beste amslod fiets.

2. U kunt gewicht verliezen

De voordelen van fietsen zijn niet alleen dat u er goed uitziet; u kunt ook gewicht verliezen en gezond blijven. De overgrote meerderheid van de fietstochten in de VS zijn minder dan 3 mijl, wat betekent dat u tot 1/3 van uw startgewicht kunt verliezen. Bovendien hebben sommige studies aangetoond dat fietsen uw metabolisme stimuleert, waardoor u gewicht verliest zelfs zonder uw dieet te veranderen. Als u kunt rijden of fietsen, je kan ook Amslod review lezen!

3. U kunt geld besparen

Volgens een rapport uit 2015 van het United States Department of Transportation over fietsen en transport, wordt er ongeveer $ 1 miljard per jaar uitgegeven aan gas-, fiets- en parkeerkosten. Dit betekent dat een aanzienlijk deel van dit geld kan worden bespaard door simpelweg naar het werk te fietsen in plaats van te rijden. Bovendien blijkt uit onderzoek dat als slechts 5% van alle inwoners van de VS hun gewoonten zouden veranderen en op de fiets naar het werk zouden gaan of zouden gaan carpoolen, we de uitstoot van broeikasgassen in de VS jaarlijks met meer dan 100 miljoen ton zouden kunnen verminderen. U bespaart geld en u spaart tegelijkertijd het milieu!

Het belang van uw gezondheid

Uw gezondheid is belangrijk, maar we willen allemaal van ons leven genieten. Iedereen wil buiten zijn en van de natuur genieten.