Aosept HydraGlyde: ideaal voor gevoelige ogen

Je hebt lenzenvloeistof en je hebt Aosept HydraGlyde, een vloeistof die in tal van verschillende uitvoeringen beschikbaar is. Voordelen van het aanschaffen van deze lenzenvloeistof zijn er volop. Zo wordt geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen en is Aosept HydraGlyde buitengewoon geschikt voor mensen met gevoelige ogen. De vloeistof houdt vocht langer vast en biedt zo langdurig comfort. Bovendien is de lenzenvloeistof in staat om op zeer grondige wijze schoon te maken. 

Desinfecteert en reinigt in één en dezelfde stap 

Aosept HydraGlyde desinfecteert en reinigt in één en dezelfde stap. Dat komt omdat er gebruik gemaakt wordt van een speciale lenshouder. De lenzenvloeistof is geschikt voor zowel de harde als voor de zachte lens. Bewezen is dat de formule zorgt voor behoorlijk meer comfort. Eiwitten worden beter verwijderd van de lens terwijl de ogen ook vochtiger blijven. Aosept HydraGlyde is ideaal voor mensen die te kampen hebben met gevoelige ogen. 

pH waarde benadert de waarde van natuurlijk traanvocht 

Iets dat Aosept HydraGlyde bijzonder maakt is dat de vloeistof een pH waarde heeft die de waarde in traanvocht benadert. Daarnaast is steeds sprake van actieve reiniging en wordt de opbouw van eiwitten onmogelijk gemaakt. Aosept HydraGlyde beschikt over ingrediënten die de draagbaarheid van lenzen sterk verbeteren en die ook de helderheid van de lenzen optimaliseren. 

Aosept HydraGlyde werkt zonder conserveringsmiddelen 

Aosept HydraGlyde doet het zonder conserveringsmiddelen. Daardoor is de vloeistof perfect voor als je gevoelige ogen hebt. Ook dat is iets waar veel mensen mee te maken hebben. Vaak heeft dat ook te maken met het gebruik van de verkeerde lenzenvloeistof iets dat maatwerk is. Geen enkel paar ogen is gelijk immers, vraag altijd de opticien naar wat de voor jou ideale vloeistof is. Aiseot HydraGlyde is er in verschillende uitvoeringen zoals in Plus en in Optic vorm. Ideaal is zeker ook de Aosept HydraGlyde Plus reisverpakking, een must voor mensen met lenzen die op reis gaan. 

Ook interessant: de maandlenzen die extra comfort bieden 

Een product dat zeker ook extra aandacht verdient is de Aosept HydraGlyde Air optix for astigmatism. Dit zijn zachte disposable torische maandlenzen, die geleverd worden in een 6-pack. De maandlenzen zijn geschikt voor dragers met cilinder en bieden meer zuurstof dan de reguliere lens. Van irritatie aan de ogen is net als van droge ogen zo geen sprake meer. De toevoeging van HydraGlyde biedt ook nu een extra dosis draagcomfort. Als je het product combineert met OptiFree Pure Most of Aosept kan er nog meer zuurstof vrijkomen. Dit zorgt weer voor een optimale werking van de HydraGlyde. 

Vind de beste lenzen voor jou bij Lens2day!

In alle gevallen is het goed om na te gaan welke lenzenvloeistof het best bij jouw lens en jouw ogen past. Veel mensen kopen uit onwetendheid de goedkoopste vloeistof. Daardoor lopen ze in veel gevallen meer risico op problemen als oogontsteking. Goedkope lenzenvloeistof is namelijk niet altijd goed voor het oog. Vraag daarom altijd bij de opticien naar wat de voor jou perfecte lenzenvloeistof is. Dit kan een hoop narigheid voorkomen. Op je ogen ben je zuinig, je hebt er immers maar één paar van.